keskiviikko 25. elokuuta 2010

yllätyssynttäreitä :)

Tässä on menny nyt muutama päivä ihan toipuessa viikonloppuisista syttärijuhlista, jotka järjestettiin eräälle ystävälleni. Ystäväni harrastaa suunnistusta ja pitää korkokengistä, joten mikäs oli sen mukavampaa kuin järjestää hänelle korkkarisuunnistuksen MM-kisat :)

Tässä koko tarina:
Lauantaipäivä klo 17.00. Piileskelen ystäväni rappukäytävässä mukanani pieni paketti. Ensin minulla oli vaikeuksia päästä alaovesta sisälle (kerrostalo), koska kukaan ei päästänyt minua sisälle, vaikka kuinka soittelin ovisummereita. Onneksi eräs mummo päästi minut sisälle samalla kun meni itsekin.
Jätän pienen sievän paketin ystäväni oven taakse, soitan ovikelloa ja juoksen karkuun :D Reilua! Mutta hän ei arvaa kuka on juonen takana.
Paketista löytyi korkkarisuunnistuksen MM-kisojen viralliset säännöt, kartta, kisajuoma, ensiaputarvikkeita (mm.rennie, särkylääkkeet, laastarit), viralliset kilpailujalkineet


Vaihe 2: Ystäväni lähtee kilpailujalkineissaan kartan avulla etsimään rasteja, joita oli 6 kappaletta ympäri kaupunkia. Jokaisesta rastista sai yhden kirjaimen.



Rastien kirjaimista muodostui siis sana PIKKU2, joka on erään puiston nimi täällä.
Ystäväni hipsi siis korkkareissaan puistoon kun oli rastit kiertänyt ja voin sanoa että oli hämmentynyttä tyttöä :) siellä odotti iso joukko ystäviä piknik-hengessä, oli kuohuviiniä tietysti maailmanmestarille, tarjoiluja ja aivan mahtava POKAALI!
omat namskukenkäni ♥
Ja tässä maailmanmestarin varpaat urakan jälkeen!
Ja tässäpä kenkäkortti päivänsankarille. Kaavan tähän otin TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja: