lauantai 19. maaliskuuta 2011

Tee-se-itse kattokruunu

Ostin IKEA-reissulta tuon halvan kattolampun (olisiko ollut 25€) ja tarkoituksena olis siihen ostaa semmoiset kristallit.
Tänään en enää kristalleja miettinyt, kun huomasin vessan naulassa mustan helmikaulakorun jota en ole kertaakaan kaulassa pitänyt (lähinnä siksi että se näyttää oudolta).
Rupesin sitten mallailemaan miten tuo koru muuntuisi lamppuun sopivaksi ja voi miten siitä tuli ihan minun näköinen :)

Materiaalit:
IKEAN kattokruunu 25€
H&M helmikaulakoru 3,90€
Rautalanganpätkiä (ohutta)

Lamppu ennen uudistusta


välineistöä






7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

A-I-V-A-N M-A-H-T-A-V-A! Aivan häkellyttävää, miten kauniin voi saada yksinkertaisesta esineestä, kun osaa hieman piiperrellä. Ja halvalla! Onnittelut taidoistasi!

Minä vain kirjoitti...

Suuri kiitos kommentistasi :)

E kirjoitti...

Hyvä idea :) Meillä on eteisessä sama valaisin ja se on kyllä vähän tylsä. Kivannäköisiä tuunailuja sulla muutenkin.

Kristiina kirjoitti...

Wau! Mulla on just tuo lamppu ja oon suunnitellu myyväni sen, kun ei enää miellytä esteettistä silmääni. Mutta enpä myykkään!

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö löytyykö noita lamppuja vielä ikeasta?

Anonyymi kirjoitti...

Moi anonyymi,
Nuo ovat poistuneet Ikean valikoimasta, mutta olen ajatellut myydä omani muuton takia. Hinta 15e ja sijainti Helsingin keskusta, jos olet kiinnostunut niin voit laittaa viestiä tänne: myydaan2015@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Ostin samaisen lampun torista ja ilmoituksessa luki lamput E27 kannalla, mutta ei tuppaa kaupasta löytymään kynttilänmallisia iso kantaisia lamppuja. Tässä pohdin että onkohan ilmoituksessa ollut väärin koko, joten minkä kokoiset lamput tähän kuuluu? Luin että lamppu on ikeasta mutta kun sitä ei enään myydä niin en sieltä pääse tarkistamaan.