perjantai 23. heinäkuuta 2010

Hääkoristeluja

Tammikuussa vietettiin meidän "häitä" (ollaan menty naimisiin maistraatissa jo monta vuotta sitten). Juhlittiin n.30 hengen porukalla. Kaikki tehtiin itse, vain juhlapaikka oli varattu, eikä siellä ollut ulkopuolisia. Pienen budjetin häät, jopa hääpaikan viikonloppuvuokra maksettiin saaduista häälahjarahoista :D




Hääkimppuni oli pieni ja yksinkertainen, neilikoita silkkinarulla solmittuna


Siskoni tekemä mahtavan makuinen mansikkakermakakku. Päällys marsipaania ja kukat taisivat olla myös neilikoita?


Tässä kuva vieraiden pöydistä. Kaitaliinat ommeltu itse suuremmasta liinasta. Kynttilanjalat ja tuikkukupit joulun alennusmyynneistä :D Paperinaruruusut tehty itse, n.60kpl.





Lahjapöytä. Maljakkoon laitettu foliota, että oksat pysyvät pystyssä. Oksiin laitettu valoköynnöstä, joka toimii pattereilla ja roikkumassa puusydämiä, jotka on koristeltu hopeisilla leimasinkuvioilla. Pöydän vasemmassa reunassa oli myös häälehdet, mutta ne ovat näköjään kuvan ottohetkellä viety käsistä.


Tässä tarjoiluja. Myös ruokapöydässä oli tuollainen risumaljakko.


Juhlapaikalla oli ruma lava, joka koristeltiin. Onneksi talvihäissä on lupa käyttää jouluvaloja :) Ja kaiken lisäksi ne on alennuksessa joulun jäljiltä. Juliste ostettu, paeriruusut itse tehty. Kotiteatterit raahttiin kotoa, joten dj-kuluissa tuli myös säästöä.


Ja sitten virallinen hääkuva. :)
(Hääpuku on muuten vielä myymättä... Eikä ole kallis! Kysele jos kiinnostaa)

2 kommenttia:

Tiitu. kirjoitti...

Hui mikä hääkuva :D

Minä vain kirjoitti...

Mitä Tiia, meinaako paleltaa? :D